Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада попрощалася з Героєм -захисником Георгієм Семенюком

Дата: 28.09.2023 15:14
Кількість переглядів: 3875

 

Фото без описуНевимовне горе і невтихаючий біль прийшли до Павлівської громади. 28 вересня 2023 року, у селі  Старий Порицьк попрощалися із загиблим бойовим медиком 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти в/ч А7064, молодшим сержантом СЕМЕНЮКОМ Георгієм Павловичем.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли керівники громади, старости старостинських округів, друзі, однокласники, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

- На жаль, війна забирає найкращих, – сказав під час прощання сільський голова Андрій Сапожник .Георгій віддав своє життя за мирне майбутнє кожного з нас. Низький уклін і царство небесне Тобі, воїне. Пам’ять про Тебе – назавжди у наших серцях.

Чин похорону  Георгія СЕМЕНЮКА очолив  митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій Мельничук  та духовенство громади.

Героя поховали з почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

Важко знайти слова втіхи, коли перестає битися серце захисника України. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини…

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Георгія. Це гірка втрата та нестерпний біль. Вся громада сумує разом з вами…Низький уклін і безмежна вдячність загиблому Захиснику Георгію СЕМЕНЮКУ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь