Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді відбулася виставка - аукціон "Об'єднані заради Перемоги" за участі заслуженого художника України Василя Боднарчука

Дата: 12.10.2023 15:51
Кількість переглядів: 346

 

Фото без опису11 жовтня в стінах Павлівського ліцею вітали довгоочікуваного гостя – заслуженого художника України, члена спілки художників України, доцента кафедри художньої кераміки ЛНАМ – Василя Бондарчука. Організатори заходу військова частина Т0910, Павлівська сільська рада та Львівська національна академія мистецтв.

Під час мистецької події, автор  Василь Боднарчук презентував на виставці-аукціоні 35 живописних творів. Зібрані з аукціону кошти спрямують на закупівлю спецнаборів для розмінування ЕОD-1М і квадрокоптеру з можливістю пошуку вибухонебезпечних для потреб батальйону розмінування військової частини Т0910.

Неповторність робіт живописця полягає в тому, що Василь Бондарчук створює не просто картини – чоловік вдало поєднує в своїх творах принципи графіки, живопису та навіть скульптури. Ця гра форм та кольорів яскраво виражена в керамічних картинах, деякі з яких можна було оглянути на виставці. Крім того в своїх роботах автор використовує кольорові емалі, поливи, оксиди металів, кольорові глини та вітражне скло.

Усі охочі мали можливість поринути в цю фантастичну атмосферу творчості, заглибитись та насолодитись неймовірними композиціями та фактурами. Отримати естетичне задоволення від зображеного на полотнах та зробити внесок у добру справу прийшло чимало гостей: Григорій Пуcтовіт - заступник голови Волинської обласної ради, депутати обласної ради, священнослужителі с. Павлівка, сільські голови Поромівської та Зимнівської територіальних громад, заступник селищного голови Іваничівської територіальної громади, керівники підприємств та фермерських господарств, старости старостинських округів та жителі громади. Завдяки придбаним картинам на потреби батальйону розмінування військової частини Т0910 Державної спеціалізованої служби транспорту Міністерства оборони України вдалось зібрати понад 100 тис. гривень.

Захід пройшов в дружній, творчій атмосфері під мелодії ансамблю «Високий Замок». Ведучий заходу Ростислав Ваврів ведучий програми "Музичний креденс" на РАДІО ПЕРШЕ м.Львів.
На завершення мистецької події голова громади Андрій Сапожник подякував заслуженому художнику України Василю Боднарчуку та побажав міцного здоров’я, добробуту та скорішої Перемоги нашій Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь