Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови громади з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 07:19
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Десять років тому в столиці України на Майдані Незалежності зібрались тисячі українців, які впродовж місяців гідно боролись за ідею – ідею життя у вільній, незалежній демократичній державі. «Україна – це Європа», - лунало із вуст хоробрих українців та українок й відлунням відгукувалось у серцях світової спільноти.

Революція Гідності відкрила вікно можливостей для якнайважливіших змін в Україні. Євромайдан став важливою сторінкою в історії творення України як європейської держави.

21 листопада вся Україна відзначає 10-ту річницю з Дня Революції Гідності. Цей день в календарі став доленосним часом змін для нашої держави. Цей день огорнутий відчуттям гордості та гіркого смутку водночас, адже за свободу та гідність кожного з нас заплачено життями Героїв Небесної Сотні, добровольців та волонтерів.

Вшануймо пам'ять про тих, хто став на захист європейських цінностей, прав і свобод, хто повставши проти тодішньої влади, боровся за свободу та демократичне майбутнє України.

Бажаю кожному з Вас в цей непростий для кожного українця час не забувати про свою національну ідентичність та бути гідними нащадками козацького роду. Бажаю Вам спокою, миру та щасливого майбутнього у незалежній Україні.

 

Сільський голова

Андрій САПОЖНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь