Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦНАП без бар’єрів

Дата: 22.11.2023 09:27
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

21 листопада в приміщенні Волинської обласної державної адміністрації сім територіальних громад Волині отримали планшети, облаштовані УТОГ – системою відеозвʼязку з перекладачем жестової мови для забезпечення комунікації з особами із порушеннями слуху.

Отримали ґаджети завдяки реалізації проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції. Керівниця сектору розвитку надання адміністративних послуг відділу цифрового розвитку ОВА Тетяна Матвійчук виступила перед присутніми з презентацією та розповіла про переваги використання нової системи.

Марія Сапожнік – начальник відділу ЦНАП Павлівської сільської ради мала можливість стати учасницею цієї важливої зустрічі.

Відтепер ЦНАП Павлівської ТГ буде ще ближче до жителів громади та ще ефективніше і якісніше надаватиме послуги. Завдяки нововведенням відвідувачі ЦНАПу, які спілкуються жестовою мовою, зможуть отримати якісний сервіс.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь