Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали працівників Павлівської сільської ради

Дата: 07.12.2023 22:15
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

    Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. У сесійній залі Павлівської сільської ради привітали працівників органів місцевого самоврядування.

   «День місцевого самоврядування – це свято всіх, хто працює у цій сфері та мешканців, які проживають в нашій громаді та докладають зусиль для її розвитку. Дякую за самовіддачу та старанну працю задля належної якості послуг. Бажаю вам миру, добра, злагоди, вдячності за щоденну працю та спільної швидкої перемоги»,– зазначив сільський голова  Андрій Сапожник у вітальному слові.

  Не лише словами, а й Почесною грамотою Волинської обласної ради нагороджено Ростислава Бадивського – начальника відділу з питань земельних ресурсів, охорони природного середовища та комунальної власності та Неонілу Вижву – головного спеціаліста гуманітарного відділу за їхній вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Волині, сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

  Грамотами Володимирської районної військової адміністрації та районної ради нагороджено заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Фітя, начальника відділу організаційно-кадрової та правової роботи Ірину Бобрик, головного спеціаліста відділу організаційно-кадрової та правової роботи Віталія Богуна та начальника відділу фінансів Оксану Стасюк.

  Грамотою голови Павлівської сільської ради Андрій Сапожник нагородив начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Людмилу Мисюру. На завершення зустрічі очільник громади вручив подяки провідному спеціалісту гуманітарного відділу Вікторії Нагорній, завідувачу військово-облікового бюро відділу організаційно-кадрової та правової роботи Любові Івановій, адміністратору  Центру надання адміністративних послуг Ларисі Вакулі і головним спеціалістам відділу організайно-кадрової роботи Оксані Галеті  та Людмилі Ярощук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь