Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тимчасова зайнятість для безробітних

Дата: 24.02.2024 14:34
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

 Завдяки багаторічній співпраці Іваничівського відділу Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості та Павлівської сільської ради жителі громади мають можливість отримати тимчасову зайнятість.

  Зокрема, на період воєнного стану організовуються  суспільно корисних роботи – які мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли в період воєнних дій. Проєкт «Армія відновлення» був запроваджений Урядом восени 2022 року. Його мета  залучити людей, які тимчасово втратили роботу, до відбудови країни через виконання ними суспільно корисних робіт.

  Прикладом таких робіт може бути ремонт військового одягу та амуніції, зведення захисних споруд, заготівля дров, розчищення від чагарників придорожніх смуг поблизу блокпостів, плетіння маскувальних сіток, надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам, людям з інвалідністю, людям літнього віку та інше.

  На період укладання договору за користувачем зберігаються всі соціальні гарантії , які є у працюючої особи, здійснюється грошова виплата. Цей період людині зараховують і до трудового стажу. Сплачується  єдиний соціальний внесок та всі інші відрахування, згідно з чинним законодавством.

  В цьому році шестеро жителів Павлівської громади, які перебувають на обліку в Іваничівському відділі Володимир-Волинської філії ВОЦЗ, зокрема це  учасники бойових дій, уже скористались даною послугою, і були залучені до суспільно корисних робіт з плетіння  маскувальних сіток  та виготовлення окопних свічок для військових.

  Якщо ви в період війни залишились без роботи, але прагнете працювати на благо громади, зробити свій внесок в наближення перемоги, допомогти нашим воїнам, можете долучитися до Армії відновлення, звернувшись до Іваничівського відділу Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь