Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ UA-2023-11-23-008356-а

Дата: 23.11.2023 09:55
Кількість переглядів: 70

Найменування замовника: Павлівський ліцей Павлівської сільської ради Волинської області

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗСПриродний газ, ДК 021:2015(CPV)09120000-6 «Газове паливо» (09123000-7 «Природний газ»).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Якість, фізико-хімічні показники (ФХП) та інші характеристики природного газу, який постачається замовнику, повинні відповідати вимогам, визначеним Кодексом газотранспортної системи, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493, Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494.

Параметри природного газу, який Постачальник зобов’язується поставити Споживачу, повинен відповідати параметрам основного потоку в газотранспортній системі України. За розрахункову оцінку одиницю поданого природного газу приймається один кубічний метр природного газу, приведений до стандартних умов (Т=20 град. С, Р=101,325 КПа/760 мм.рт. та вологості рівній нулю).

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:  При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема на сайті Української енергетичної біржі (https://www.ueex.com.ua/exchange-quotations/natural-gas/day-ahead/), на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції.

 Закупівля проводиться на очікувану  вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів споживання природного газу у 2022 році та ринкових цін на даний вид товару  на момент  оголошення закупівлі.

Очікувана  кількість закупівлі складає 12,510 тис. м. куб.

Очікувана  вартість закупівлі визначена  як добуток кількості  і вартості природного газу  на ринку та складає  207089,17  грн. з урахуванням ПДВ.

Розмір бюджетного призначення визначено виходячи з очікуваної вартості предмета закупівлі.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь