Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Було скликано чергову сесію сільської ради

Дата: 09.03.2024 14:29
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

     8-го березня в приміщенні Павлівської сільської ради під головуванням сільського голови Андрія САПОЖНИКА відбулась 36 сесія 8 скликання. Участь в роботі сесії взяли депутати ради, старости старостинських округів, працівники виконавчого комітету та гості засідання.

    Розпочалось засідання сесії з виконання гімну України, після чого вступне слово взяв голова Павлівської сільської ради Андрій САПОЖНИК.

       На розгляд засідання було висунуто 61 проєкт, в тому числі «Про надання матеріальної допомоги», «Про затвердження Переліку вулиць та провулків, населених пунктів Палівської територіальної громади», «Про внесення змін в рішення сесії Павлівської сільської ради 23.12.2023 року № «Про затвердження розміру вартості харчування дітей в закладах загальної середньої та дошкільної освіти на 2023 рік», «Про затвердження структури та штатної чисельності працівників мережі клубних закладів культури Павлівської сільської ради (нова редакція)». Учасники зустрічі заслухали «Звіт про роботу комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Павлівської сільської ради» за 2023 рік» та «Звіт про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Житлово-комунального господарства Павлівської сільської ради» за 2023 рік». Винесено на розгляд проєкти начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера «Про передачу майна» та «Про передачу матеріалів». В ході роботи було заслухано низку питань начальника відділу земельних ресурсів, охорони природного середовища та комунальної власності Ростислава Бадивського.

    Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та якісній підготовці проєктів рішень з усіх винесених на розгляд питань були ухвалені відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь