Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у конференції «Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики»

Дата: 23.03.2024 10:32
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

     21 березня 2024 року начальник відділу ЦНАП Павлівської сільської ради Марія Сапожнік взяла участь у конференції «Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики», яка відбулась у м.Київ.

   Під час конференції керівники центрів надання адміністративних послуг разом з народними депутатами, представниками Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, експертами проекту PROSTO аналізували основні досягнення, виклики та подальші вектори розвитку доступних адміністративних послуг в Україні. Велику увагу приділили вдосконаленню процедури надання адміністративних послуг соціальної сфери, особливо для ветеранів та членів їх сімей. Вкотре підкреслили необхідність законодавчого врегулювання розміру адміністративного збору та перегляду рівня доступності послуг для маломобільних верств населення. Обговорили можливості для професійного розвитку персоналу ЦНАП та наголосили на потребі фахової психологічної підтримки для працівників в умовах розширення переліку послуг, збільшення кількості емоційно вразливих відвідувачів, змінності законодавства.

      ЦНАП Павлівської сільської ради співпрацював з проєктом PROSTO з 2021 року в частині експертної підтримки та навчання персоналу ЦНАП. Також дуже корисним та дієвим продуктом стала «Навчальна платформа для керівників ЦНАП», по завершенню якої керівниця нашого ЦНАПу здобула неймовірно велику базу знань та навиків, опанувала загальну короткострокову програму підвищення кваліфікації та отримала відповідний сертифікат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь