Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось навчання клубних працівників

Дата: 29.03.2024 17:08
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

      29-го березня відбувся обласний дистанційний семінар керівників клубних закладів на тему: «Клубні заклади як простір для культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності. Підвищення професійної компетентності, нові пріоритети та вимоги».

      Участь в навчанні взяли начальник гуманітарного відділу Павлівської сільської ради Неоніла Вижва,  головний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської сільської ради Олена Шумик та керівники клубних закладів Павлівської сільської ради. Під час семінару розглянули роботу клубних установ за нормативною базою, заслухали основні пріоритети діяльності клубних закладів області. Спікери розповіли про Центри культурних послуг як простір для культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності, центри національно-патріотичного виховання територіальних громад. Поговорили про медійно-інформаційну грамотність як клубну складову. Обговорили організацію обласних культурно-мистецьких заходів. Розглянули питання роботи з керівниками аматорських колективів щодо підготовки до чергової атестації на підтвердження звання «народний», «зразковий». Розповіли про роль громад у дослідженні та охороні нематеріальної спадщини та практику в обміні досвідом.

    Окрім того, обговорили питання переатестації народних колективів, що планується на 24.05.2024 року, проведення обласного конкурсу писанки «Великоднє диво» та інші поточні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь