Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скликано позачергову сесію сільської ради

Дата: 05.04.2024 17:41
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

   Сьогодні, 05 квітня, було скликано 37 позачергову сесію Павлівської сільської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, працівники виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради.

    Перед початком засідання очільник громади Андрій Сапожник вручив кубки директору та вчителю фізичної культури ліцею села Луковичі Руслану Недбайлу за зайняте ІІ місце серед територіальних громад (І група) з ігрових видів спорту та керівнику гуртка Павлівського ліцею Олегу Богушу за зайняте ІІІ місце серед територіальних громад (І група) з індивідуальних видів спорту. Після чого учасники засідання розпочали роботу з виконання гімну України. Першим заслухали сільського голову Андрія Сапожника, який виніс на обговорення питання порядку денного  тридцять сьомої позачергової сесії Павлівської сільської ради 8 скликання.

    На розгляд сесії було винесено низку важливих питань, а саме:

  • Про внесення змін до рішення Павлівської сільської ради від 15.12.2023 року № 34/52 «Про бюджет Павлівської сільської територіальної громади на 2024 рік (0351200000)»
  • «Про надання матеріальної допомоги»
  • «Про внесення змін до програми фінансування заходів мобілізаційної підготовки та мобілізації, територіальної оборони комплектування та матеріально-технічного забезпечення військових частин Збройних сил України, інших військових формувань та установ, підтримки призовників, призваних до Збройних сил України, Павлівської сільської ради на 2022-2025 роки»
  • «Про внесення змін до Програми захисту населення і території Павлівської сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки та затвердження в новій редакції»
  • «Про затвердження Статуту Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради Волинської області (нова редакція).

    Ряд питань стосувався передачі майна.

    Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та якісній підготовці проєктів рішень з усіх винесених на розгляд питань були ухвалені відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь