Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває організація проєкту «Жива. Справжні історії кохання»

Дата: 16.04.2024 22:58
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

     Благодійний фонд «Сучасна Україна», президентом якого є Володимир Гавриш, реалізовує проєкт «Жива» в кожній українській громаді, де є спільнота жінок, які втратили чоловіків та синів у війні. Проєкт створено з метою соціально-психологічної реабілітації учасниць, допомогти родинам Героїв пережити втрату.

    В рамках всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту «Жива. Справжні історії кохання» на Волині проводяться виставки картин дружин загиблих Героїв. За підтримки Павлівської сільської ради триває організація проєкту у Павлівській громаді.

   Зараз дружини та матері полеглих Героїв, які виявили бажання взяти участь у проєкті, готуються представити свої художні твори. На днях до нас завітали Наталія Лобойко – представник благодійного фонду «Сучасна Україна», Роман Юзефович – керівник фонду «Сучасна Україна» Володимирського району та волонтер фонду Катерина Онисько, які взяли участь у першому етапі майстер-класу живопису для учасниць. Навчання організували в приміщенні Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради,  проводила майстер - клас з учасницями та давала професійні настанови Зінаїда Петрова – член любительського об'єднання «Колорит», учасниця Міжнародних планерів художників, член Благодійного фонду «Крила матері», художній керівник  ЦКП Володимирського міської ради разом із своєю помічницею Іриною Католик – ученицею  творчої студії Тетяни Салухи.

     Це новий та цікавий досвід для кожної з жінок. Тож бажаємо їм лише позитивних емоцій від процесу створення картин та успішних результатів.

   Нагадаємо, що минулої неділі, 7 квітня, відбулася перша зустріч з жінками, які проявили бажання спробувати себе в ролі живописців. Зустріч провели з метою вирішення організаційних питань.

    Завершені полотна Ви зможете побачити згодом.           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь