Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершено другий етап арт терапевтичних майстер-класів для дружин і мам полеглих Героїв

Дата: 26.04.2024 21:08
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

   В рамках всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту «Жива. Справжні історії кохання» на Волині, що реалізовується Благодійним фондом «Сучасна Україна» у партнерстві з Павлівською ТГ було проведено завершальний етам майстер-класу живопису для матерів та дружин загиблих Героїв.

     Арт терапевтичні майстер-класи для дружин і мам полеглих Героїв відбулись завдяки організаторам, які забезпечили художниць усім необхідним – розклали мольберти, підготували фарби, виділили ідеальний простір для творчості. Реалізувати художній задум допомагала Зінаїда Петрова – член любительського об'єднання «Колорит», учасниця Міжнародних планерів художників, член Благодійного фонду «Крила матері», художній керівник  ЦКП Володимирського міської ради разом із своєю помічницею Іриною Католик – ученицею  творчої студії Тетяни Салухи.

     Серед робіт представлені картини учасниць проєкту «Жива» Павлівської громади, а саме матерів та дружин, які виявили бажання брати участь – Софії Дармофал, Олі Піварчук, Олени Ющик, Наталії Шульган, Надії Мельничук та Ольги Мацоли.

   На своїх полотнах жінки втілили нездійснені мрії та сподівання своїх чоловіків, синів, поділилися своїми історіями кохання й втрати. Кожна робота особлива, кожна історія важлива, кожна учасниця змогла перебороти сумніви і вперше спробувати себе в ролі живописця, кожна майстриня втілила свою фантазію в життя. Усі витвори насичені емоціями, адже намальовані серцем.

   Дякуємо учасницям за участь в проєкті, за відвертість і теплу атмосферу творчості, яка витала в повітрі під час створення картин. Продовжуйте творити, знаходьте в собі сили жити, відкривайте в собі нові таланти та надихайте інших!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь