Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада попрощалася із ще одним Героєм – Михайлом Водоносом

Дата: 14.08.2024 19:04
Кількість переглядів: 1480

Фото без опису

І знову Павлівська громада в жалобі…І знову лави небесного легіону поповнились ще одним Захисником.

14 серпня жителі Павлівщини провели в останню путь справжнього вірного сина України – Михайла Віталійовича Водоноса. Солдат, вірний військові присязі, хоробро боровся за незалежність нашої Батьківщини, проте загинув від рук ворога.

Віддати шану та попрощатись з хоробрим воїном та патріотом своєї держави прийшли рідні, друзі, побратими, односельчани та усі небайдужі жителі громади. Серед присутніх сільський голова Андрій Сапожник, заступник сільського голови Сергій Фіть та секретар  сільської ради Ольга Фіть.

Під супровід оркестру та майоріння блакитно-жовтих стягів тіло Героя занести до рідного Михалівського храму. Чин поховання очолив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму м. Горохів Волинської області, митрофорний протоієрей о. Андрій Сидор спільно з єпархіальним благочинним Володимир-Волинської єпархії, благочинним Іваничівського благочиння, настоятелем Свято-Покровського храму, митрофорним протоієреєм отцем Андрієм Мельничуком разом із священнослужителями громади.

Опісля, траурна колона пройшла на місцеве кладовище до місця вічного спочинку…

Зі словами співчуття до рідних звернувся командир вогнеметного взводу роти РХБз, в якому служив загиблий герой, Михайло Володимирович Вотінов. Військовослужбовець пригадав, яким відданим був Михайло на службі і наголосив на тому, що до останнього удару серця його очі горіли жагою до волі, до життя…

Пам’ять про подвиг захисника Михайла Водоноса назавжди житиме у наших серцях. Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким людям загиблого.

Вічна шана і слава Герою України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь