Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі UA-2024-08-16-004034-a

Дата: 16.08.2024 15:50
Кількість переглядів: 67

Павлівський ліцей Павлівської сільської ради

Волинської області                            

           
                                                             UA-2024-08-16-004034-a

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі           

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 32320000-2: Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (Мультимедійне обладнання для навчальних кабінетів 5-6 класів НУШ)

Вид процедури закупівлі: відкриті торги згідно пункту 37 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості) .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 376032,00  грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме проаналізовано інформацію про ціни аналогічних товарів.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

Розмір бюджетного призначення: 376032.00 грн., що фінансується з держави та співфінансування місцевих коштів і коштів освітньої субвенції .

Нормативно-правове регулювання. Закупівля мультимедійного обладнання, регулюються наказом від 29.04.2020 № 574 Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій, Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами, Особливостями та іншими нормативними документами, та нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Обґрунтування технічних характеристик. Викладено в Додатку 4 до тендерної документації з урахуванням потреби Замовника та з урахуванням ТИПОВОГО ПЕРЕЛІКУ

засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України 29 квітня 2020 року № 574

Кількість зазначена в Додатку 4 до тендерної документації. Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та виконання поставлених функціональних завдань замовника.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі зумовлено функціональними властивостями предмета закупівлі, а саме роздільну здатність екрану, частоту оновлення, підтримку форматів відео та звуку, можливості підключення до інших пристроїв, якість відтворення зображення та звуку, щоб забезпечити комфортне користування та високу якість відтворення мультимедійного контенту, зручністю у використанні та мати зручний інтерфейс керування для користувачів різних категорій.

 

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів:

1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року зі змінами.

2. Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

3. Інші нормативні акти сфери публічних закупівель.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь