Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада провела в останню путь ще одного Захисника – Івана Баришева

Дата: 03.09.2024 18:52
Кількість переглядів: 4801

Фото без опису

День, омитий сльозами… Спогади зринають перед очима та ранять душу, адже сьогодні Павлівська громада зустріла ще одного янгола…

3-го вересня жителі Павлівщини попрощалися з вірним сином України, справжнім Героєм та Людиною з великої літери – Іваном Васильовичем Баришевим. Захищаючи кордони держави в лавах другого механізованого відділення другого механізованого взводу другої механізованої роти першого механізованого батальйону військової частини А7028, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, чоловік отримав поранення, несумісні з життям. В результаті ворожої атаки воїн загинув 31 серпня в районі східної околиці с.Торецьк Донецької області. 

Віддати шану та провести в останню путь жителя села Риковичі прийшли рідні, друзі, побратими, односельчани та усі небайдужі жителі громади. Серед присутніх сільський голова Андрій Сапожник, секретар сільської ради Ольга Фіть та керуюча справами (секретар) виконкому Олена Гусар.

Заупокійну молебень провели біля батьківського дому в смт.Іваничі. Очолив службу отець Андрій та священнослужителі Павлівської громади. Опісля, траурна колона пройшла до рідного дому чоловіка в с.Риковичі. Там на місцевому кладовищі присутні помолились за спокій душі солдата та попрощались із Захисником.

«На жаль, війна жорстока та безжальна, а смерть сліпа» - промовив голова громади Андрій Сапожник : « Ми знову втратили людину, яка гордо носила звання українця та віддала своє життя задля нашого світлого майбутнього».

Вся громада в скорботі схиляє голови… Висловлюємо щирі співчуття родині Героя.

Вічна та світла пам’ять нашому Захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь