Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Герої, серед нас"

Дата: 21.11.2017 20:10
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

      День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).  Ряд відповідних  заходів пройшли  в закладах освіти та культури Павлівської сільської ради.

     Так, в приміщенні закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  с.Павлівка відбувся тематично- мистецький захід «Герої, серед нас». Вся шкільна родина зібралася для того, щоб вшанувати світлу пам'ять людей, які віддали власні життя за щасливе майбутнє нашої країни. Усіх школярів об’єднала  розмова про трагічні події 2013 року, яка перепліталася піснями та  віршами, до глибини душі  проникливою  стала інсценівка, яку показали учні старших класів. Хвилиною мовчання вшанували воїнів – учасників Євро-майдану, героїв Небесної сотні, воїнів АТО. А по завершенню дійства усі присутні мали можливість взяти  участь у акції «Країна мрій», де кожен на символічному сердечку написав своє побажання Україні  і розмістив його карті. У заході взяли участь заступник голови Ніна Петренко та  головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва.

     Слід зазначити, що до проведення дійства були задіяні не тільки учні даної школи, а й закаду освіти І-ІI ст с. Старий Порицьк. До організації  долучився заклад освіти I-II ст. с.Жашковичі та завідуюча клубом с.Трубки.  А саме дійство організоване провідним спеціалістом з питань культури  Оленою Шумик та педагогом-організатором ЗОШ с.Павлівка Наталією Прокопчук. Дякуємо за співпрацю та підтримку!

     Кожен із нас повинен пам’ятати, що обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний. Трагічні події 2013 року тривають і досі. Гідність не купиш за гроші. Вона або є, або її не має. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь