Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась робоча нарада керівників навчальних закладів

Дата: 23.08.2017 20:46
Кількість переглядів: 812

          22 серпня 2017 року відбулася чергова нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Павлівської сільської ради, яку провела головний спеціаліст відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту.

      На порядок денний виносилось питання щодо підготовки навчальних закладів до нового навчального року та опалювального періоду 2017/2018 років.

          Неоніла Володимирівна доповіла, що усі заклади освіти громади готові до початку навчального року, проведено поточні ремонти класних кімнат та допоміжних приміщень. Пофарбовано спортивні споруди та спортивний зал в ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка. В ДНЗ с. Жашковичі та с. Переславичі за кошти сільської ради проведено ремонт дитячих санвузлів.
           У ЗОШ І ступеня с. Переславичі – замінено на 14 вікон на енергоощадні, замінено вхідні двері на енергоощадні, утеплено фасад школи, в ЗОШ І-ІІ ступеня с. Трубки – зроблено зовнішнє та внутрішнє утеплення коридору в корпусі для початкових класів, в ЗОШ І-ІІ ступеня с. Старий  Порицьк - утеплено та покладено плитку на підлогу в їдальні. Частково замінено цементно-шиферного покриття (170 листків, 20,0 тис. грн.. з районного бюджету), в НВК «ДНЗ-ЗОШ І ступеня» с. Самоволя – утеплено підлогу в ігровій та спальні дитячого садка; замінено зовнішні вхідні двері в харчоблоці, ДНЗ с. Старий Порицьк – утеплено підлогу в спальні та ігровій. Розпочато роботи щодо перекриття даху ЗОШ І ступеня с. Старосілля. В ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка придбано твердопаливний котел на суму 200 тис. грн..

      Усі ці роботи проводились як за кошти сільської ради так і за спонсорські кошти (Фонду «Тільки разом», приватних підприємців).

   Проведено навчання операторів та кочегарів котелень та паливних, відповідальних за газове, теплове та електрогосподарство. Проведено повірку газових лічильників та манометрів.

         Крім того на нараді було обговорено організацію харчування в навчальних закладах, структуру навчального року та інші поточні питання щодо організованого початку навчального року.

       За результатами наради прийняті конструктивні рішення. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь