Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наслідки стихії оперативно усунено

Дата: 11.10.2017 20:49
Кількість переглядів: 849

 

 

Фото без опису 

В ніч з 05 на 06 жовтня 2017 року на території Павлівської об’єднаної територіальної громади пройшов сильний дощ та спостерігався шквальний вітер, внаслідок якого була пошкоджена покрівля школи в селі Риковичі (зірвано 50 листків шиферу).

Внаслідок чого голова громади Андрій Сапожник звернувся до районної державної адміністрації  з проханням про виділення коштів на здійснення заходів з ліквідації наслідків стихії.

У зв’язку з цим, 11 жовтня 2017 року, відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.Враховуючи інформацію Волинського обласного центру з гідрометеорології, що дійсно вночі з 05 на 06 жовтня 2017 року на території Іваничівського району Волинської області погоду зумовлював активний атмосферний фронт, який, за даними найближчої метеостанції Володимир-Волинський, спричинив сильний вітер 24 м/с (небезпечне явище), дощ з кількістю 5 мм., комісією прийнято рішення про виділення з резервного фонду районного бюджету субвенції в сумі 7375 (сім тисяч триста сімдесят п’ять) гривень Павлівській об’єднаній територіальній громаді на здійснення заходів з ліквідації наслідків стихії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь