Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Павлівській громаді привітали працівників культури

Дата: 08.11.2017 22:38
Кількість переглядів: 799

Фото без опису

Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації.Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Так, 8 листопада в Павлівській сільській раді у переддень Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулась вітальна гостина для працівників культури. Привітати з професійним святом творчих людей прийшли голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник та заступник голови Ніна Петренко.

Захід розпочала провідний спеціаліст з питань культури Олена Шумик запросивши до слова очільника громади.Звертаючись до присутніх, Андрій Степанович  привітав працівників культури  із  професійним святом, окресливши велику значимість їх діяльності у культурно-духовному і соціальному розвитку Павлівської  громади.

 Щиро привітала «винуватців» свята і заступник голови Ніна Петренко,подякувавши усім присутнім за сумлінну працю та побажала теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури і мистецтва, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність  та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотами  та Подяками голови Павлівської сільської ради були відзначені кращі працівники культури та творчі колективи громади.

А чудовим подарунком та  продовженням свята, стала поїздка до м.Луцька на конкурс професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубних закладів «Мій край – моя земля».

Вітаємо всіх людей, причетних до  свята!  Бажаємо творчим людям доброго здоров’я, творчих успіхів і людяного відношення з боку держави. А також достойної матеріальної оцінки роботи працівників культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь