Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійне забезпечення

10 Грудня, 2018 р., 12:42
Механізм призначення житлових субсидій в Україні визначається Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 №326, (зі змінами), яке для окремих категорій осіб вимагає наявність певного розміру доходу (заробітної плати) та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
10 Грудня, 2018 р., 12:41
Що таке електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) та які його переваги? Електронне пенсійне посвідчення – це пластикова картка, яка поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. Відповідно, пред’явивши посвідчення, пенсіонер може скористатись пільгами, які йому гарантує статус: безкоштовний проїзд у громадському транспорті, знижки у магазинах, аптеках тощо.
10 Грудня, 2018 р., 12:41
В зв’язку із збільшенням з 1 грудня 2018 року прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1435,00 грн. до 1497,00 грн., органами Пенсійного фонду України  проводиться перерахунок грудневих пенсій.
10 Грудня, 2018 р., 12:39
02 травня Нововолинсько-Іваничівське об’єднане управління Пенсійного фонду України  розпочало фінансування травневих пенсій. На їх забезпечення спрямовано кошти в обсязі, передбаченому графіком поденного фінансування виплати пенсій. Станом  на 04 травня 2018 року вже профінансовано 4100,31 тис.грн. потреби травня. Зазначених сум достатньо для виплати належних коштів громадянам, дата виплати пенсій яких 4-6 квітня, які отримують пенсію через поштові відділення. Загальна потреба на виплату пенсій у травні становить 72002,55 тис.грн.
10 Грудня, 2018 р., 12:38
Одним із завдань пенсійної реформи в Україні є підвищення рівня життя пенсіонерів та диференціація розмірів пенсій в залежності від особистого трудового внеску кожного.
10 Грудня, 2018 р., 12:38
собливості врахування стажу, отриманого за кордоном, залежать від наявності міжнародних договорів про пенсійне забезпечення між Україною та державою, в якій українці працюють. Так, наприклад, при призначенні пенсії в Україні враховується страховий стаж, отриманий в країнах ближнього зарубіжжя: Вірменія, Грузія, Казахстан, Російська Федерація, Білорусь, Азербайджан, Узбекистан, Таджикистан, Молдова, Туркменістан, Киргизстан. З цими державами у нас укладені так звані територіальні договори, тобто пенсія призначається відповідно до чинного законодавства держави, на території якої пенсіонер проживає.
10 Грудня, 2018 р., 12:37
Багато хто з нас замислювався над такими питаннями: «Чи сплачує за мене роботодавець кошти до Пенсійного фонду?», «Чи вірно відображаються мої індивідуальні дані та обліковується моя заробітна плата в органах Пенсійного фонду?», «Який страховий стаж я здобув?».
10 Грудня, 2018 р., 12:36
Згідно з статтею 16 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон), застрахована особа зобов’язана повідомляти територіальні органи Пенсійного фонду про зміну даних, що вносяться до її персональної облікової картки в системі персоніфікованого обліку, виїзд за межі держави та про обставини, що спричиняють зміну статусу застрахованої особи, протягом десяти днів з моменту їх виникнення.
10 Грудня, 2018 р., 12:36
Після набуття чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» № 2148-VІІІ (далі - Закон 2148) найактуальнішими є питання  щодо змін в порядку обчислення страхового стажу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь