Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2019 р., 20:00
Цього дня вони не ховали обличчя під медичною маскою, проміняли білий халат на  гарні сукні. Теплі слова, вітання, побажання і  солодкі подарунки – все для них, для медичних працівників громади.
03 Червня, 2019 р., 11:16
1 червня 2019 року спортсмени Павлівської громади взяли участь в VIII міжнародному турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат "Кубок Шацьких озер". Призові місця зайняли здобувачі освіти Павлівського ліцею, а саме:
01 Червня, 2019 р., 11:03
До Дня захисту дітей працівники культури с.Переславичі Олена Ющик  та Людмила Шевчук підготували  розважальну програму  «Дитинство - це ти і я». Організатори провели для учнів пришкільного табору чимало розваг та вікторин, в яких діти мали змогу перевірити свої знання і кмітливість. Учні брали участь у конкурсах: «Художники», «Спробуй лопни», естафеті з кульками та демонстрували спритність у вправах з м'ячем. Також була організована літературна галявина під назвою "Острів читання на планеті Літо". Діти отримали море задоволення і незабутніх вражень.
31 Травня, 2019 р., 22:40
Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.
30 Травня, 2019 р., 15:02
                    На виконання наказу управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації від 27 грудня 2018 року № 725 «Про проведення обласного заочного конкурсу «Юні літератори Волині» у 2018-2019 н.р.», з метою виявлення та підтримки творчо обдарованої учнівської молоді комунальною установою «Волинська обласна Мала академія наук» протягом січня – травня 2019 року проведено обласний заочний конкурс «Юні літератори Волині».     На конкурс надійшло 683 твори від 176 учасників із закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Найактивнішими були школярі міста Луцька, Іваничівського, Старовижівського, Любомльського, Ківерцівського і Маневицького районів. 
20 Травня, 2019 р., 08:15
Триває проект «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми Tранскордонного Cпівробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, встановлюються та зміцнюються партнерські відносини між учасниками проекту – волинськими ОТГ та польськими гмінами, створюються та реалізуються нові ініціативи щодо обміну досвідом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь